home servicii taxe vrac TVA locatii avantaje clienti contact

Economisiti pana la 300 euro*/1000 litri alimentati cu Smart Diesel!

Smart Diesel = Combustibil la preturi competitive + Recuperare TVA + Recuperare Accize

Smart Diesel va pune la dispozitie doua noi servicii privind recuperarea TVA-ului extern din tarile membre ale Uniunii Europene si recuperarea accizei pentru motorina din Slovenia, Belgia, Spania si Franta.

Recuperare TVA motorina

Serviciul de recuperare TVA motorina este disponibil in trei variante:

- Recuperare TVA express la factura urmatoare, prin finantarea TVA-ului aferent facturii precedente;
- Recuperare TVA anticipat, prin finantarea TVA-ului pentru dupa depunerea aplicatie de TVA: trimestrial sau annual;
- Recuperare TVA standard, la momentul rambursarii efective a TVA-lui de catre autoritatile fiscale.

Cea mai mare parte a firmelor de transport aflate la inceput de activitate sau avand un numar mic de masini intampina probleme la intocmirea documentatiei necesare pentru recuperarea TVA-ului si a accizei. Acest fapt duce la plati cu 20 % mai mari in comparatie cu cei care reusesc sa recupereze TVA-ul pentru carburant, respectiv taxe de autostrada, poduri si tuneluri.
Insa echipa nostra de profesionisti, cu experienta de peste 10 ani in servicii de recuperare de TVA va sta la dispozitie oferindu-va consultanta si suport astfel incat demersurile complicate si complexe sa devina cat mai simple. *Asfel, de exemplu, pentru 1000 lt alimentati in Belgia, puteti recupera TVA si acciza de 300 EUR.

Modalitati de rambursare:

- Recuperare TVA motorina Standard
Plata catre firma dvs se va face momentul in care tarile unde TVA-ul a fost solicitat efectueaza rambursarea TVA. Termenele medii de rambursare sunt 4-9 luni de la data depunerii aplicatiei. Doriti banii imediat? Apelati la serviciul TVA Express de la Smart Diesel!
- Recuperare TVA motorina Anticipat, se poate recupera trimestrial sau anual:
Smart Diesel va ofera rambursare anticipata a TVA. Primiti banii dupa depunerea aplicatie de TVA: trimestrial sau anual.
- Recuperare TVA motorina Express, doar pentru facturile Smart Diesel:
Smart Diesel va ofera rambursare anticipata a TVA. Primiti banii la urmatoarea factura Smart Diesel emisa.

Recuperare accize motorina

In urmatoarele tari este posibila recuperarea partiala a accizei pentru motorina: Belgia, Slovenia, Franta si Spania. Recuperarea accizei motorina nu este posibila decat in baza facturii fiscale. Bonurile de motorina nu sunt acceptate!
Valoarea accizei rambursate difera atat in functie de tara cat si de perioada.
Cine poate recupera TVA motorina?
Sunteti o firma de transport international? Cereti rambursarea TVA motorina platita pentru cheltuelile angajate cu carburantul respectiv taxe de drum, poduri si tuneluri. Aceste cheltueli sunt considerate ca un consum pe teritoriul tarii respective si necesita demersuri administrative pentru rambursare, nefiind spuse taxarii inverse / facturare fara TVA). Noi facem munca pentru dumneavoastra. Cu noi recuperarea TVA motorina devine mai simpla!
Smart Diesel va simplifica demersurile, oferindu-va support de la primul contact pana in momentul incasarii banilor. Toate problemele administrative si depunerea aplicatilor pentru rambursarea TVA sunt tratate de catre departamentul Recuperare accize motorina Smart Diesel.

Factura si recuperare TVA motorina extern

Pentru a avea siguranta rambursarii TVA pentru carburanti este necesara obtinerea unei facturi fiscale care sa contina datele de identificare ale societatii dvs. Exista tari care accepta si recuperarea TVA-ului pe baza prezentarii chitantelor fiscale in original insa doar daca valorile de pe bon sunt sub a anumita valoare. De asemenea exista tari care refuza rambursarea TVA-ului pentru motorina in cazul prezentarii doar a bonurilor fiscale.
Smart Diesel va emite o facture fiscala pentru toate alimentarile facute prin cardul de alimentare motorina emis de Smart Diesel. Daca optati si pentru recuperarea TVA motorina extern, atunci afacturile originale sunt pastrate pentru recuperare, dvs primind al doilea exemplar al facturii.

Carduri carburant, Card de alimentare, Card de motorina

Sunati acum Smart Diesel SRL la nr. 0374.204.625 / 0374.204.632 si comandati card de alimentare motorina. Economisiti din costurile carburantilor folosind carduri carburant marca Smart Diesel. Oferim card de motorina si card de alimentare la preturi competitive, dar si servicii de recuperare TVA motorina extern si recuperare accize motorina.