Aparatul DKV BOX EUROPE are acoperire in Italia

Aparatul DKV BOX EUROPE are acoperire in Italia

Incepand cu 12 Iulie 2021 aparatele unice de taxare DKV BOX EUROPE includ in reteaua de acoperire din Italia si autostrada Pedemontana Lombarda S.p.A.

Autostrada Pedemontana Lombarda S.p.A. (A36, A59, A60 – 87 km din partea de Nord /Milano) poate fi achitata acum direct cu DKV BOX EUROPE (harta detaliata).

Daca detineti deja aparate de taxare DKV si aveti Italia activa pe acestea, nu este necesar sa faceti vreo actiune pentru aceasta actualizare. Accesul pe autostrada Pedemontana Lombarda este unul fara bariere (free flow) si taxarea se face prin scanarea vehiculelor si incadrarea automata la categoria de taxare. Suplimentar, daca aveti treceri frecvente pe aceasta autostrada, puteti primi si un discount de 20% din valoarea taxelor de drum achitate prin sistemul de taxare DKV.

DKV BOX EUROPE este solutia simpla de taxare conceputa pentru companiile de transport ce tranziteaza Europa. Aparatul poate fi utilizat pentru plata taxei de drum din Austria, Belgia, Germania, Bulgaria, Franta, Spania, Portugalia, Ungaria, Italia (exceptand portiunile de autostrada Superstrada Pedemontana Veneta S.p.A  si Sicilia – in curs de acoperire) si pentru Tunelul Liefenshoek (BE), Warnow si Herren (DE).

Elveția, Suedia și Norvegia sunt in faza finală de integrare in acest sistem UNIC de taxare si vor fi active pe aparatele DKV BOX EUROPE in cursul anului 2021.

Slovenia, Cehia, Slovacia și Polonia sunt si ele in proces de pregătire, iar în curând integrate pe aparatul de taxare.

Sistemul de taxare UNIC presupune colectarea automata, in pregim post-pay, a taxelor de drum aplicate in tarile prin care tranzitati. Toate tranzactiile sunt vizibile in contul companiei dumneavoastra, iar plata se face simplu prin intermediul aceleiasi facturi DKV.

Avantajele utilizarii unui astfel de aparat:

  •  Acoperire mare in Europa inlocuind 9 dispozitive din bordul vehiculelor;
  •  Va facilitam un proces simplu de comandare a aparatelor;
  • Timp de livrare redus- aproximativ 5 zile ;
  • Aparatul poate fi personalizat in funcție de nevoile de transport – țările pot fi adăugate rapid pe aparat;
  • Beneficiati de reduceri anuale acordate in Franta (pana la 13%), Spania (pana la 50%), tunelul Liefkeshoek, Italia (membri Consortio pana la 13%).
  • Tranzacțiile din facturile DKV sunt valabile pentru rambursarea TVA;
  • O singură factură DKV care poatefi accesatadin contul de client DKV.

Daca sunteti interesati de detalii specifice, vă recomandăm sa ne contactati la adresa de email dkv@smartdiesel.ro.

Simplu. Sigur. Smart