Autostrazi gratuite in Spania din Septembrie 2021

Autostrazi gratuite in Spania din Septembrie 2021

Venim cu vesti bune despre noi autostrazi gratuite in Spania din Septembrie 2021.

Autoritatile spaniole au confirmat ca ambele autostrăzi AP-7 (Tarragona / Jonquera și Montmeló până la El Papiol) si AP-2 (Zaragoza până la El Vendrell) vor fi scutite de la plata incepand cu luna Septembrie a acestui an.

Astfel, de la 1 septembrie 2021, următorii 640 km de autostrăzi vor fi scutiti de la plata taxelor de drum din Spania:

  • AP-2 (Zaragoza – El Vendrell)
  • AP-7 (Tarragona – La Jonquera și Montmela-El Papiol)
  • C-32 (Barcelona – Lloret de Mar)
  • C-33 (Barcelona – Montmela)

Harta autostrazilor scutite de la plata o gasiti aici.

Aceasta masura este in conformitate cu strategia pe care Guvernul spaniol a inceput-o in 2018 cand a decis să nu reînnoiască contractele de concesiune a autostrazilor, care încetează între 2018 și 2021. Astfel, în ultimii 3 ani, diferite porțiuni de autostrăzi au devenit treptat gratuite pentru utilizatori.

La sfârșitul anului 2018, concesiunea autostrăzii AP-1 Burgos-Armiñón a expirat, si astfel autostrada de 84 de kilometri a devenit gratuita. Autostrăzile AP-7 între Alicante și Tarragona, cu un total de 474 de kilometri, și AP-4 între Sevilla și Cádiz, cu un traseu de 94 de kilometri, s-au alăturat, de asemenea, ca autostrăzi fără taxe incepand cu 01.01.2020. Mai multe detalii gasiti aici.

Pentru plata taxelor de drum din Spania puteti utiliza unul dintre sistemele noastre unice de taxare DKV Box Europe sau Telepass SAT.

Echipa noastra de specialisti va stau la dispozitie pentru a va oferi solutia potrivita de taxare, indiferent de tara prin care circulati.

Daca sunteti interesati de detalii specifice, vă recomandăm să folosiți formularul de contact sau să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart