Serviciul de livrare motorina vrac se adreseaza companiilor care folosesc in activitatea lor curenta carburanti si nu au tot timpul posibilitatea de a alimenta din statii. Livrarea se face la locul consumului, utilizand flota proprie de cisterne.

iconMotorina in sistem VRAC cu Smart Diesel


Avand in vedere specificul diferitelor activitati economice, in care consumul de carburanti are loc in spatiul de lucru al clientilor, Smart Diesel vine in intampinarea nevoilor specifice ale acestora printr-un serviciu de livrare motorina vrac direct la locul consumului. Livrarea se face cu flota proprie de cisterne  Smart Diesel. Acestea sunt echipate cu sisteme de masurare performante, care permit descarcarea la inaltime in rezervoare supraterane sau aflate la o anumita distanta.

AVANTAJE avantaje-lista

Comanda motorina vrac completand formularul de mai jos:

  COMANDA MOTORINA VRAC

  Nume si Prenume

  E-mail

  Firma

  Telefon

  Carburant consumat lunar (Litri):

  UN REPREZENTANT SMART DIESEL VA VA SUNA DUPA TRIMITEREA DATELOR.

  Domenii de activitate

  sd_small_vrac_agriculture

  In agricultura, motorina vrac este indispensabila. Clientii agricultori care folosesc serviciul de livrare motorina vrac se bucura de avantajele comoditatii in alimentare, de livrarile prompte si preturile speciale la motorina vrac pe care le oferim. Datorita profesionalismului de care am dat dovada prin serviciile oferite, ne mandrim astazi cu faptul ca Petrom-OMV ne-a ales parteneri pe agricultura in vestul Romaniei.

  SD_vrac_constructionSantierele reprezinta un loc de consum carburant important. Drumurile pana la statii de alimentare pot sa pericliteze activitatea si sa genereze costuri. Sistemul de motorina vrac de la SD este alegerea ideala.

  transport-and-logisticaUnde activitatea de transporturi sau logistica este intensa (si nu numai), rezervoarele din incinta si achizitionarea de motorina in sistem vrac pot sa creasca flexibilitatea si competitivitatea afacerii.

  In acest domeniu, consumul de carburant este mai mult decat necesar. De aceea, serviciul de livrare motorina vrac oferit de Smart Diesel reprezinta solutia perfecta pentru clientii din industria forestiera, aducandu-le acestora avantaje atat in ceea ce priveste livrarea motorinei, cat si in ceea ce priveste pretul acesteia.

  Livrare de motorina vrac in spatiul de lucru al clientilor

  Aceasta facilitate Smart Diesel se adreseaza clientilor nostri, posesori ai cardurilor Smart Diesel Card de motorina si Smart Diesel Card motorina extern. Smart Diesel Vrac – livrarea de motorina se face in urma unui calendar prestabilit sau la solicitarea expresa a clientului. Va rugam sa va adresati direct consultantilor Smart Diesel pentru a afla toate datele tehnice necesare pentru ca livrarea de motorina vrac sa decurga in cele mai bune conditii.

  Rezervoare mobile de la Smart Diesel

  motorina vracSmart Diesel va ofera rezervoare mobile de diferite capacitati pentru locul de consum dorit de Dvs. Rezervoarele mobile SD sunt de calitate superioara si reprezinta o solutie comoda si rapida de a trece la sistemul de alimentare vrac sau de a schimba vechile rezervoare pe care le detineti.

  Cisterne proprii Smart Diesel

  Cisternele proprii Smart Diesel sunt echipate cu sisteme de masurare si livrare a motorinei vrac. Smart Diesel Vrac este un serviciu flexibil care livreaza motorina vrac in functie de necesitatile operationale ale clientilor nostri. Va rugam sa contactati consultantii nostri la numerele de telefon 0374.204.625 / 0374.204.632, care pot sa va ofere mai multe detalii despre avantajele trecerii la un sistem de alimentare motorina vrac.

  Sunati acum Smart Diesel SRL la nr. 0374.204.625 / 0374.204.632 daca doriti preturi competitive la livrare motorina vrac, livrare carburant vrac, folosind carduri de alimentare carburant Smart DieselSmart Diesel SRL va pune la dispozitie preturi competitive carburant, carduri de motorina, alimentare motorina extern.