Modificari importante in sistemul HU-GO Ungaria

Modificari importante in sistemul HU-GO Ungaria

Au fost anuntate modificari importante in sistemul HU-GO din Ungaria, incepand cu 1 iulie 2021, pentru toate vehiculele mai mari de 3.5 tone inregistrate in sistemul de plata maghiar.

Incepand cu 1 iulie 2021, pentru toate vehiculele mai mari de 3.5 tone inregistrate in contul Hu-Go, trebuie sa se incarce documente doveditoare ale clasei de emisii, precum si sa se completeze noile rubrici obligatorii din portal : marca, anul de fabricație, seria de șasiu.

  1. Pentru masinile deja inregistrate pe portal, trebuie verificate datele inregistrate si actualizate cu noile informatii solicitate. Se intra pe fiecare numar de inmatriculare inregistrat si se incarca cartea de inmatriculare (in format .jpeg sau .pdf cu o dimensiune nu mai mare de 2 MB). De asemenea, in rubricile dedicate se vor completa marca vehiculului, anul de fabricatie si seria de sasiu.

 

  1. Pentru masinile neinregistrate, in procesul de adaugare pe cont se vor solicita noile date. Astfel, va trebui sa completati rubricile destinate marcii, anul de fabricatie, precum si seria de sasiu. De asemenea, pentru confirmarea clasei de emisie trebuie incarcate cartea de inmatriculare a masinii (in format .jpeg sau .pdf cu o dimensiune nu mai mare de 2 MB).

In cazul in care noile informatii nu sunt furnizate in timp catre autoritati, vehiculul va fi incadrat cu clasa de emisii Euro 0, iar taxa de drum achitata va fi mai mare.

Detalii suplimentare despre aceste modificari importante in sistemul HU-GO din Ungaria gasiti pe pagina oficiala HU-GO, iar in materialul video de aici gasiti si pasii de urmat pentru a pune in practica aceste modificari!

Prin intermediul sistemului de carduri Smart Diesel, plata taxei de drum din Ungaria HU-GO este posibila direct la punctele de plata din statiile noastre – detalii aici.

Daca sunteti interesati de detalii specifice, vă recomandăm să folosiți formularul de contact sau să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart