Smart Diesel isi extinde reteaua cu o noua statie la Turda

Smart Diesel isi extinde reteaua cu o noua statie la Turda

Ne face plăcere să anunțăm deschiderea unei noi stații la Turda, în județul Cluj.

Noua stație Smart Diesel Turda II este funțională începând cu data de 5 Octombrie 2021.

Adresa stației este: Comuna Moldovenești, sat Bădeni nr.149, Municipiul Turda, Jud. Cluj

Coordonate GPS: Lat.: 46.531528 Long.: 23.781083.

Noua stație Smart Diesel Turda este o construție complet nouă și dispunde de 3 pompe de alimentare motorină plus înca 3 pompe destinate alimentării cu AdBlue.

Cu o investiție de peste 700 000 euro, stația folosește cele mai noi tehnologii din domeniu. In plus, locația acesteia, în imediata vecinatate a nodului rutier ce leaga autostrada A10 de autostrada A3, va oferi clienților un acces facil în stație.

Stația funcționează în regim automat (24h/24) și este destinată în mod special vehiculelor de transport marfă. Plata alimentărilor se face cu cardurile de carburant acceptate.

În toată rețeaua de stații proprii, inclusiv în noua stație de la Turda II, oferim clienților noștri carburant la o calitate superioară – Diesel Plus.Acestă vă asigură atât o performanță crescută a eficienței flotei ce utilizează acest tip de carburant, cât și o reducere a consumului.

Suplimentar, oferta noastră vă aduce și multiple beneficii financiare, prin asigurarea unui preț competitiv la stațiile Smart Diesel.

Pentru mai multe detalii cu privire la întreaga rețea de stații și servicii Smart Diesel vă rugăm să luați legătura cu agentul de zonă sau accesați site-ul: http://bit.ly/ReteaSD .

Echipa Smart Diesel

Simplu. Sigur. Smart.