Slide

Tu te concentrezi pe transport,
noi facem restul!

Dispozitive pentru plata taxelor de drum în Europa

Smart Diesel vă oferă soluții personalizate pentru tipul tău de transport, atunci când este vorba de plata taxelor de drum în România și Europa.
Fie că ți se potrivește dispozitivul unic de taxare, fie că este mai potrivit Smart Toll Card pentru compania ta, noi ne asigurăm că beneficiezi de cea mai simplă și sigură metodă de plată. Fiecare dintre soluțiile oferite de Smart Diesel este creată pentru confortul și beneficiile transportatorilor,
pentru a ne asigura că veți benefici de reduceri la plățile făcute în Europa.

Beneficiile aparatelor de taxare

Taxele sunt colectate automat, cu un singur dispozitiv. Contul de client conține toate tranzacțiile efectuate iar plata se face direct pe factura Smart. Veți putea circula neîntrerupt în Europa!

 • Costuri mai mici prin reduceri oferite la plata taxelor de drum în unele state Europene, fără costuri de instalare sau dezinstalare aparat.
 • Economisirea timpului prin utilizarea benzilor special indicate la stațiile de taxare.
 • O singură factură ce cuprinde toate tranzacțiile.
 • Servicii cu valoare adăugată adăugată precum planificarea rutei și asistență în caz de defecțiune.
 • Plata celor mai multe taxelor de drum pentru camioane cu o singură unitate de bord.

Smart Toll Card

Smart Diesel vă oferă o soluție simplă de plată la termen pentru taxele de drum. Astfel, puteți plăti taxele de drum direct cu Smart Toll Card, ce poate fi accesat online prin intermediul platformei Smart Diesel Web Management. Tot aici puteți monitoriza în timp real costurile asociate cu taxele de drum.

Smart Toll Card elimină în primul rand necesitatea șoferilor de a avea sume importante de cash pentru a plăti taxele de drum pe traseu.

Al doilea avantaj este reprezentat de reducerea considerabilă a timpilor de tranzit, atât de importanți pentru clienții noștri, în special pentru cei care transportă mărfuri perisabile.

DKV BOX Europe

Decontarea taxei de drum pentru camioane în Europa cu o singură unitate de bord.

DKV BOX EUROPE este compatibil EETS („European Electronic Toll Service” – Serviciul electronic european pentru taxa de drum), obiectivul său fiind de a simplifica pentru participanții la trafic decontarea taxelor de drum atunci când circulă în Europa, cu ajutorul unui SINGUR dispozitiv și al unui singur partener de contract.

Avantajele utilizării DKV BOX Europe:

 • Acoperire mare in Europa înlocuind 11 dispozitive din bordul vehiculelor;
 • Proces simplu de comandare, fără documente de trimis în original/fizic;
 • Timp de livrare redus;
 • Posibilitatea de a comanda aparate nepersonalizate, înainte chiar de a înmatricula camionul;
 • Aparatul poate fi personalizat în funcție de nevoile de transport – țările pot fi adăugate rapid pe aparat;

Acoperire: Belgia, Germania, Austria, Franța, Portugalia, Spania, Bulgaria, Ungaria, Italia, Elveția, Polonia, Slovacia.

Poduri și tuneluri: Warnow și Herren (Germania), Liefkenshoek (Belgia), podurile scandinave.

DKV BOX Europe
DKV BOX Italia

DKV BOX Italia

OBU pentru plata taxelor de drum in Italia

Pentru toate camioanele care se deplasează pe cei aproximativ 6.600 km de autostrăzi din Italia se percepe o taxă de drum. In schimb, pentru circulația pe drumurile expres (strada extraurbana principale sau „superstrada”) nu se plătesc taxe.

Deveniți membru în CONSORZIO DKV și beneficiați de reduceri anuale la taxa de drum din Italia. Membrii beneficiază de cele mai mari reduceri, încă de la primele tranzacții, pe baza kilometrilor parcurși ai tuturor membrilor CONSORZIO DKV.

 • Acoperire: Italia
 • Ruta, poduri și tuneluri: toate cu excepția Schio Valdagno Frejus – și a tunelului Mont Blanc, CAS (Consorzio per le Autostrade Siciliane), feribotul Messina – San Giovanni

DKV BOX Select

Vei avea control absolut asupra flotei

 • Acoperire: Franța, Spania, Portugalia
 • Ruta, poduri și tuneluri: Warnow și Herren (Germania), Liefkenshoek (Belgia)
 • Suplimentar: taxe pentru parcări supravegheate în Franța și Spania
DKV BOX Italia

Echipă dedicată de suport

Ai alături o echipă dedicată exclusiv taxelor de drum în toate țările din Europa, cu o experiență deja demonstrată de peste 16 ani în domeniu. Te ajutăm să alegi cea mai bună variantă de plată a taxelor de drum pentru tine.

Consultanță, explicarea legislației din diferite țări europene, alegerea si achiziția echipamentelor OBU pentru plata automată a taxelor de drum, statusul recuperării taxelor de drum pe fiecare țară in parte – suntem aici pentru orice problemă.

Optează pentru plata taxelor de drum în Europa prin intermediul unităților OBU (On Board Units)! 

 

Cere o ofertă personalizată și te putem ajuta faci cea mai bună alegere pentru flota ta!