cockpit (1)

Eveniment Gala Ziua Cargo Bucuresti, 17 noiembrie 2022

Previous
Next

Revista Ziua Cargo a organizat la București Gala Ziua Cargo 2022, eveniment dedicat companiilor de transport și logistică din România. Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, la Gala ZIUA CARGO a avut loc și premierea câștigătorilor concursului Romanian Transport Company of the Year 2022.

A fost un bun prilej pentru oamenii Smart de a se conecta și sarbători cu managerii și partenerii companiilor de transport și logistică reușitele anului 2022. Conectarea permanentă la oamenii din industrie, la nevoile și așteptările lor, ne-au determinat să dezvoltăm continuu produse și servicii de eficientizare a afacerilor partenerilor noștri.

Pe lângă produsele și serviciile oferite de Smart Diesel part of DKV, avem o echipa formată din peste 140 de oameni specialiști, cu peste 15 ani de experiență în lumea transporturilor, care îți oferă suport ori de câte ori ai nevoie, conectându-ți afacerea cu întreaga Europă.

Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!

Eveniment Gala Tranzit Cluj, 4 Noiembrie 2022

În cadrul evenimentului organizat de revista Tranzit, la Cluj, echipa SMART a reușit să surprindă participanții la Gală cu cele mai atractive idei.

Pentru că în lumea transporturilor totul este în mișcare și plin de provocări, am energizat participanții la eveniment cu fresh-uri preparate cu multă pasiune la FreshBarStation. Totodată le-am prezentat echipa, produsele și soluțiile Fresh puse la dispoziție de Smart Diesel part of DKV Mobility.

În cadrul acestui eveniment am lansat aplicația Kopilot – prima aplicație din România care îți garantează cel mai mic preț de alimentare cu motorină.

Kopilot este prima aplicație inteligentă de planificare a rutelor de transport care ajută transportatorii să identifice planul optim, să estimeze corect costurile cu combustibilul și taxele de drum de pe rutele tranzitate, obtinând astfel curse profitabile pentru afacerea lor.

Utilizarea aplicației Kopilot are numeroase avantaje: prețurile sunt actualizate zilnic, poți trimite rutele șoferului în modul de navigare GPS, costurile sunt optimizate în funcție de condițiile tale comerciale, planifici intelligent rutele pe baza specificațiilor camioanelor, calculează taxele de drum, hărțile sunt dedicate pentru camioane deoarece sunt integrate cu aplicația HERE. – vezi detalii aici.

Previous
Next

Eveniment Conferința Anuală a Transportatorilor Expres de Mărfuri, Băile Felix, 22-24 Septembrie

Previous
Next

În perioada 22 – 24 septembrie, oamenii care fac parte din transportul expres și-au dat întâlnire la cea mai mare conferință dedicată lor, ce a reunit peste 240 de participanți.

Echipa Smart a vorbit în cadrul acestui eveniment despre cea mai importantă resursă din fiecare afacere, resursa umană. Într-adevăr, într-o firmă sunt nesare resursele materiale precum tehnologia, software-ul sau resurele financiare, dar acestea sunt instrumente pentru implementarea acțiunilor.

Oamenii sunt cei care utilizează cu succes toate aceste resurse și de aceea, ei sunt factorul cheie pentru reușita oricărei companii. „Puterea echipei este fiecare membru individual. Puterea fiecărui membru este ECHIPA.”

Echipa SMART este formată din 140 de oameni cu experiență dovedită pe o piață dinamică, care este mereu aici pentru ați oferi suport ție și afacerii tale.

Eveniment Romanian PRO Driver Competition 2022

Singurul eveniment dedicat șoferilor profesioniști de camioane din cadrul firmelor de transport intern sau internațional. Romanian PRO Driver Competition este un concurs cu diferite probe, atât practice, cat si de îndemânare ale participanților înscriși.

Echipa Smart Diesel a fost prezentă la eveniment unde a surprins participanții cu numeroase surprize.

La standul Smart Diesel part of DKV Mobility șoferii profesioniști și-au testat viteza de reacție și atenție în cadrul jocului Batak. Cu această ocazie, am organizat și un concurs unde participanții au primit diferite premii, în funcție de punctajul obținut.

Deși evenimentul a fost unul relaxat, am luat cu toții foarte serios problema siguraței cardurilor de carburant. Oamenii Smart au prezentat participanților la eveniment detalii despre măsurilor de securitate pe carduri, cum este și funcția On Demand, unde cardul este activ doar la momentul în care
utilizatorul vrea să alimenteze.

Eveniment Revista Tranzit Suceava, 24 Iunie 2022

Previous
Next

În cadrul evenimentului organizat de Revista Tranzit, la Suceava, echipa Smart Diesel a demonstrat live cum functioneaza setarile de securitate pentru cardurile Smart Diesel DKV. 

Cardurile Smart Diesel DKV pot fi restricționate în funcție de nevoile companiei, pot fi limitate pe sumă/ zi/ săptămână/ lună sau pe zile ale săptămânii. Ulterior se pot seta alerte și atenționări ori de câte ori cardul este utilizat sau  depășeste standardele stabilite de managerul de flotă. Notificările se primesc instant la momentul alimentării.

Cu noua funcție de activare a cardului doar la cerere (On Demand) cardul va fi activ doar la momentul la care utilizatorul este la pompă și vrea să plătească alimentarea. Astfel, riscul de fraude este redus la ZERO.

Tot in cadrul evenimentului, echipa Smart Diesel a pregătit o surpriză participanților si a sărbătorit Performanța în transporturi la un stand special creat pentru acest eveniment.

Eveniment Ziua Cargo Poiana Brașov, 5 - 6 Mai 2022

După doi ani în care toate evenimentele s-au refugiat în mediul online, echipa Ziua Cargo a deschis seria de evenimente cu prezenta fizică.

În perioada 5-6 Mai, transportatori, expeditori, logisticieni și clienți s-au întâlnit în cadrul evenimentului „am MARFĂ. caut TRANSPORT”, ce a reunit, la această ediție, peste 300 de participanți.

Echipa Smart Diesel part of DKV Mobility a fost prezentă la eveniment, unde a surprins participantii la eveniment cu un cadou inedit si unic in piață: o agendă cu hârtie din piatră, un obiect pe care participanții la eveniment au putut nota cele mai importante idei sau subiecte
discutate în cadrul conferinței. Vezi aici interiorul agendei.

Vizionează și materialul video despre echipa, produsele și serviciile Smart Diesel.