cockpit (1)

Eveniment Revista Tranzit Suceava, 24 Iunie 2022

Previous
Next

În cadrul evenimentului organizat de Revista Tranzit, la Suceava, echipa Smart Diesel a demonstrat live cum functioneaza setarile de securitate pentru cardurile Smart Diesel DKV. 

Cardurile Smart Diesel DKV pot fi restricționate în funcție de nevoile companiei, pot fi limitate pe sumă/ zi/ săptămână/ lună sau pe zile ale săptămânii. Ulterior se pot seta alerte și atenționări ori de câte ori cardul este utilizat sau  depășeste standardele stabilite de managerul de flotă. Notificările se primesc instant la momentul alimentării.

Cu noua funcție de activare a cardului doar la cerere (On Demand) cardul va fi activ doar la momentul la care utilizatorul este la pompă și vrea să plătească alimentarea. Astfel, riscul de fraude este redus la ZERO.

Tot in cadrul evenimentului, echipa Smart Diesel a pregătit o surpriză participanților si a sărbătorit Performanța în transporturi la un stand special creat pentru acest eveniment.

Eveniment Ziua Cargo Poiana Brașov, 5 - 6 Mai 2022

După doi ani în care toate evenimentele s-au refugiat în mediul online, echipa Ziua Cargo a deschis seria de evenimente cu prezenta fizică.

În perioada 5-6 Mai, transportatori, expeditori, logisticieni și clienți s-au întâlnit în cadrul evenimentului „am MARFĂ. caut TRANSPORT”, ce a reunit, la această ediție, peste 300 de participanți.

Echipa Smart Diesel part of DKV Mobility a fost prezentă la eveniment, unde a surprins participantii la eveniment cu un cadou inedit si unic in piață: o agendă cu hârtie din piatră, un obiect pe care participanții la eveniment au putut nota cele mai importante idei sau subiecte
discutate în cadrul conferinței. Vezi aici interiorul agendei.

Vizionează și materialul video despre echipa, produsele și serviciile Smart Diesel.