dkv live

Cel mai bun sistem telematic - combinat cu punctele forte ale DKV

Testează DKV LIVE timp de 3 luni gratuit!

Există câteva lucruri pe care trebuie să le încerci înainte de a te convinge. Înțelegem acest lucru și, prin urmare, dorim să îți oferim 3 luni gratuit pentru a-ți forma propria opinie despre sistemul nostru telematic. Testează toate caracteristicile în timp liber și apoi decide dacă te-am convins.

Un portal, un flux continuu de noi caracteristici, un preț imbatabil - posibilități infinite.

DKV LIVE reprezintă începutul unei noi ere: administrarea digitală a flotei, acces la toate produsele și serviciile noastre pentru carburanți și taxe pentru transportul de persoane și mărfuri în întreaga Europă.

Beneficiile DKV LIVE!

Urmărește live fiecare camion din flotă

Toate informațiile importante dintr-o privire - în timp real. Care este viteza de deplasare a camionului și unde se află acum? Întrebări pentru care ai răspuns imediat, mulțumită DKV LIVE.

Managementul digital al combustibilului

Transparență completă la tranzacțiile cu combustibil: ești întotdeauna informat imediat de unde, când și cât de mult combustibil a fost achiziționat.

Planificare inteligentă a traseului

Oamenii vorbesc adesea despre reacția flexibilă și rapidă în industria logistică. Cu DKV LIVE, acest lucru devine parte din rutina ta zilnică și îți oferă un avantaj decisiv. Datorită tehnologiei inteligente încorporate în managerul nostru de alarme, ești întotdeauna proactiv și eviți întârzieri neașteptate.

Citirea digitală a tahometrului

Datele tahografului sunt citite și arhivate automat. Economisești timp și reduci costurile de administrare. Procesul automatizat din sistemul de management al flotei îndeplinește în mod fiabil aceste sarcini obligatorii și creează timp pentru alte sarcini importante de zi cu zi.

Câștigător al Premiului Telematică

Noul nostru sistem telematic DKV LIVE a fost distins cu Premiul Telematic 2020 de către renumitul grup media Telematik-Markt.de la categoria „Cea mai bună inovație” la doar câteva luni după lansarea pe piață.
Juriul a evidențiat funcțiile legate de alimentare. Capacitatea de a controla comportamentul de alimentare în timp real și de a avea control deplin asupra tuturor alimentărilor este unică pe piață sub această formă.

Cele mai importante funcții dintr-o privire:

Localizare vehicul;

Documentare și arhivare rute;

Recomandări stații la preț convenabil;

Sistem de alerte;

Estimare precisă a timpului de sosire;

Înregistrare date tahograf de la distanță.