Despre noi

Smart Diesel, part of DKV Mobility, conectează, prin serviciile și produsele oferite, afacerile din industria de transport din toată Europa.

Astfel, oferim celor 12,000 de clienți actuali posibilitatea de a folosi cardul Smart Diesel pentru a beneficia de
prețuri competitive la combustibil, atât în România, cât și în cele 2000 de stații din Europa.

Servicii complete de mobilitate. Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!

Echipa noastră

Peste 120 de specialiști cu experiență dovedită pe o piață dinamică gestionează un portofoliu de clienți format din 10.000+ firme din domenii diverse: transport intern și internațional de mărfuri, transport persoane, construcții, logistică, distribuție, producție, servicii.

retea mare trasnp

Mai puternici, împreună

Achiziționarea Smart Diesel de către DKV a permis adăugarea în portofoliul propriu al Smart Diesel a produselor și serviciilor DKV Mobility

Acum, companiile de transport au acces direct la serviciile de plată a taxelor de drum din România și din întreaga Europă prin intermediul aparatelor DKV BOX Europe.

Recuperarea TVA-ului extern poate fi oferită acum atât prin Tax Refund SRL, companie achiziționată în același timp cu Smart Diesel de către DKV, cât și prin compania olandeză Remobis, de asemenea, parte a DKV Mobility.

La un an de la semnarea tranzacției prin care DKV Mobility a achiziționat activitatea de carduri a Smart Diesel, compania își continuă creșterea, devenind liderul de piață al industriei de mobilitate din România.

Smart Diesel achizitionata de DKV Mobility
Daniel Imbre DKV ceremony
DKV and Smart Diesel_ceremony