solutii 03.02

Servicii asociate

După o experiență de peste 10 ani pe piața de servicii destinate transporturilor, în anul 2021, Smart Diesel a intrat în grupul DKV, fiind cel mai mai mare furnizor de servicii de plăți din Europa.

Fie că ai activități de transport intern sau internațional, deții o flotă auto mare, medie sau mică, sau dacă aceasta este formată din camioane, autocare sau autoturisme, Smart Diesel îți poate oferi cele mai bune servicii și produse de care ai nevoie la drum, în toată Europa!

Taxe de drum

DKV BOX EUROPE este soluția preferată de majoritatea companiilor de transport din Europa, care îți va putea simplifica foarte mult munca privind plata taxelor de drum, în majoritatea țărilor din Europa. Un singur aparat, ușor de folosit, care te va ajuta să plătești taxele de drum, accesul pe poduri sau taxele de tunel, economisind sume importante prin utilizarea unei singure soluții, în locul celor multiple / naționale.

Recuperare TVA

Beneficiezi de recuperarea sumelor de TVA indiferent de tipul de card folosit, în toate statele Europene. Ai la fiecare pas suport specializat din partea echipei noastre de specialiști, dar și acces la informațiile privind situația sumelor de recuperat. Această rambursare unică și rapidă îți oferă avantaje de dobândă și îți asigură lichidități pentru finanțarea activității principale.

Rambursare accize

Poți solicita rambursarea accizei pe motorina plătită în diferite țări europene, precum Belgia, Franța, Ungaria, Italia, Croația, Slovenia și Spania. Vei avea alături o echipă de specialiști, cu o vastă experiență, dedicată relaționării cu dumneavoastră dar și cu autoritățile financiare din țările unde înregistrați valori de accize.

Carburant

Ai acces la CEA MAI MARE rețea de stații din Europa! Vei putea alimenta în peste 60.000 de stații la peste 1.000 de parteneri din numeroase țări, fiind pozitionate în toate zonele de interes pentru companiile de transport (zone industriale, drumuri naționale, autostrăzi), la prețuri competitive adaptate cu adevărat oricărui tip de transport.

Servicii de management și control

Vei avea control absolut asupra flotei tale prin localizarea autovehiculelor, managementul traseelor și a carburantului, detectarea furtului de motorină, determinarea timpilor de sosire, vei avea acces la noutăți și informații utile, primirea rapoartelor de activitate detaliate despre tranzacțiile efectuate,rapoarte de excepție sau încălcare de reguli stabilite pentru taxe de drum sau alimentări, și multe alte servicii de care poți beneficia.

Produse digitale

Beneficiezi de servicii complete de mobilitate, potrivite pentru fiecare tip de flotă sau autovehicul, oriunde în Europa prin: DKV Live (fleet management), DKV Mobility App (informații disponibile chiar pe telefonul tău), DKV eReporting (rapoarte de activitate), DKV Maps (rețeaua de stații DKV în Europa), DKV Cockpit (cont online pentru clienți), DKV Tyre (achiziții și service de anvelope), DKV Assist (serviciu de asistență 24/7) și DKV Wash (întreținerea autovehiculelor).

Servicii de drum

Îți oferim asistență rutieră 24/7 din partea specialiștilor noștri în 40 de țări din Europa, îți punem la dispoziție soluții integrate, inclusiv recuperare și remorcare, reparații, anvelope sau piese de schimb, o rețea extinsă de parteneri de service-uri DKV la cele mai înalte standarde cu echipamente de ultimă generație, unde puteți în caz de avarie / incident, să efectuați reparații simple sau complexe.

Factoring

Factoringul este o soluție ușoară de accelerare a cash-flow-ului unei companii, printr-o încasare mai rapidă a banilor, decât termenul agreat cu clientul, de 30, 60, 90 sau chiar 120 de zile.

Clienții Smart Diesel pot încasa banii pe loc pentru facturile sau chiar pentru comenzile de transport ce urmează să le efectueze, direct pe cardul de combustibil Smart Diesel.

Taxă de pod Fetești

Suntem alături de tine și afacerea ta din transport, astfel îți punem la dispoziție Smart Management – locul de unde poți să achiziționezi online, simplu și rapid servicii de care ai nevoie.

Prin intermediul acesteia, poți achiziționa: Taxă pod Fetești, rovinietă (RO), E-matrica. 

Procesul este 100% online, simplu și rapid și care te ajută să îți eficientizezi timpul.

Alege pachetul de servicii complete

pe cardurile de carburant

Smart Diesel și DKV!