card-gif

COMANDA CARDUL TAU DE MOTORINA

Nume si Prenume

E-mail

Firma

Telefon

Consum lunar carburant (Aprox Litri)

UN REPREZENTANT SMART DIESEL VA VA SUNA DUPA TRIMITEREA DATELOR.

iconPrimul card de motorina

In premiera in Romania, Smart Diesel a introdus primele carduri de motorina, ca reactie a cresterii preturilor la carburanti si pentru a veni in sprijinul transportatorilor mici si medii din Romania, care opereaza in intreaga Europa.
Smart Diesel va pune la dispozitie prin card de motorina intern si card de motorina extern servicii avantajoase de alimentare cu carburant la standarde ridicate.

Cardul motorina de la Smart Diesel
card de motorina Smart DieselCard de motorina este un serviciu oferit de Smart Diesel prin care puteti alimenta cu carburant intr-un mod mult mai simplu, la preturi competitive. Acesta este un card pre-paid, cu posibilitate de monitorizare si control total prin sistemul propriu Smart Diesel Web Management Carduri Carburant. In functie de cantitatea de motorina alimentata lunar, Smart Diesel SRL va ofera pret/litru cu discounturi semnificative.
Card motorina extern de la Smart Diesel
banner-pompaCard motorina extern este un serviciu dedicat transportatorilor care opereaza la nivel european. Smart Diesel Card motorina extern poate fi folosit pentru alimentare motorina si in afara granitelor Romaniei si ofera clientilor optiuni avantajoase de plata. Prin folosirea cardurilor motorina extern va veti bucura nu doar de alimentarea cu motorina la preturi convenabile, ci si de servicii de recuperare TVA si accize.
Preturi competitive la carburant si servicii SD
Preturi-competitive-la-carburantSmart Diesel este un serviciu complet automatizat, dedicat exclusiv companiilor de transport intern si international si tuturor detinatorilor de flote comerciale, indiferent de marimea acestora. Avand in vedere economiile de care se bucura utilizatorii produselor noastre, card motorina intern, care poate fi folosit pe teritoriul Romaniei si card motorina extern, care poate fi folosit si in afara granitelor, Smart Diesel se contureaza ca fiind una dintre cele mai avantajoase solutii de alimentare motorina din Romania. De asemenea, Smart Diesel iti ofera si servicii de recuperare TVA si accize de pe taxele de drum si motorina, servicii de taxe de drum in Europa, servicii de livrare motorina vrac si nu in ultimul rand servicii prin care iti poti monitoriza online costurile. Astfel, folosind serviciile SD totul devine mai simplu, mai sigur si mai avantajos.

Sunati acum Smart Diesel SRL la nr. 0374.204.625 / 0374.204.632 si comandati carduri carburant Smart Diesel. Economisiti folosind card de alimentare, card de motorina, card motorina extern, oferite de Smart Diesel SRL. Smart Diesel SRL ofera preturi competitive la motorina.