MEREU ÎN AVANTAJ

Prin cardul Smart Diesel, transportatorii din Romania au la îndemână o soluție performantă de plată.

Cardul Smart Diesel este soluția de plată preferată de cele mai importante companii de transport din Romania. 

Folosind cardurile Smart Diesel ai la dispoziție probabil cele mai mici prețuri din România, plus discounturi în funcție de volume.

Toate celelalte servicii de care un transportator are nevoie sunt perfect rezolvate cu SD. Plata automata taxe de drum și recuperare TVA.

Astăzi, eficiența este mai importantă ca oricând. Prin sistemul online SD, ai acces la alimentările tale, setare limite și urmărire costuri.

Acesta este un card pre-paid, cu posibilitate de monitorizare și control total prin sistemul propriu Smart Diesel Web Management Carduri Carburant. În funcție de cantitatea de motorină alimentată lunar, Smart Diesel SRL îți oferă preț/litru cu discounturi semnificative.

În plus, calitatea carburantului de la stațiile Smart Diesel din România este una ridicată. Ne-am asigurat ca la toate stațiile beneficiați de DIESEL PLUS, carburant aditivat de calitate superioară.

Smart Diesel este un serviciu complet automatizat, dedicat exclusiv companiilor de transport intern și internațional și tuturor deținătorilor de flote comerciale, indiferent de mărimea acestora.

Având în vedere economiile de care se bucura utilizatorii produselor noastre, card motorină intern, care poate fi folosit pe teritoriul Romaniei și card motorină extern, care poate fi folosit și în afara granițelor, Smart Diesel se conturează ca fiind una dintre cele mai avantajoase soluții de alimentare motorină din Romania.

De asemenea, Smart Diesel îți oferă și servicii de recuperare TVA și accize de pe taxele de drum și motorină, servicii de taxe de drum în Europa și nu în ultimul rând servicii prin care îți poți monitoriza online costurile. Astfel, folosind serviciile SD totul devine mai simplu, mai sigur și mai avantajos.