card-gif

COMANDA CARDUL TAU DE MOTORINA

Nume si Prenume

E-mail

Firma

Telefon

Consum lunar carburant (Aprox Litri)

UN REPREZENTANT SMART DIESEL VA VA SUNA DUPA TRIMITEREA DATELOR.

icon De ce sa folositi SD online?

CONTROL-SI-MANAGEMENT-AL-ALIMENTARILOR

Smart Diesel Web Management Fuel Cards este un serviciu automatizat Smart Diesel pentru produsele card motorina si card motorina extern prin care va puteti bucura de eficientizare, securitate si control total al costurilor cu carburant. Prin folosirea aplicatiei Web Management Fuel Cards de la Smart Diesel munca de transportator devine pur si simplu mai usoara.

Avantajele SD Web Management Carduri Carburant:

Control-al-Costului-Online

Control Online al Costurilor

Folosind acest serviciu, orice transportator beneficiaza de managementul costurilor. Puteti monitoriza online pretul motorinei si puteti ajusta volumul de alimentare in functie de pret, consum si distantele parcurse.

Vizualizarea-Online-a-Tranzactiilor

Vizualizarea Online a Tranzactiilor

Folosind SD Web Management Carduri Carburant aveti tot timpul acces la informatiile referitoare la alimentarile efectuate pe card motorina sau card motorina extern si cuantumul acestora, in doar cateva minute de la finalizarea tranzactiilor.

Control-al-tranzactiilor

Raportare

Cu noua aplicatie Web Management Carduri Carburant de la Smart Diesel gestionarea flotei devine mult mai simpla si eficienta. Aveti tot timpul acces la rapoarte periodice cu privire la tranzactiile facturate si cele nefacturate pe rute si perioade, la taxele de drum achitate, la costuri, la serviciile de rambursare sau alte tipuri de rapoarte necesare pentru management sau contabilitate.

Limitari-in-timp-real

Siguranta tranzactiilor

Utilizati SD Web Management Carduri Carburant si uitati de grija fraudelor. Folosind acest serviciu puteti stabili limite in utilizarea cardurilor pe ore, zile, samptamani sau luni. Aveti posibilitatea de a modifica sau bloca cardul motorina, in cazul in care acesta a fost furat sau pierdut, in cel mai scurt timp. De asemenea, la Smart Diesel beneficiati de un sistem de alerte prin sms sau email, prin care primiti informatii legate de activitatea si serviciile SD pe care le folositi.

INTRA IN APLICATIA SD WEB MANAGEMENT CARDURI

Cum intrati in sistem?

Citeste mai mult

Simplu. Introduceti numele de identificare si parola asociate contului dumneavoastra si va puteti accesa pagina principala, unde puteti vizualiza toate informatiile care va intereseaza, incepand de la cele personalizate cu privire la cardurile motorina inscrise in cont, tranzactiile efectuate, pana la preturi competitive la carburant etc.

Cum gestionati aplicatia?

Meniul principal contine urmatoarele sectiuni: Home, Informatii, Rapoarte, Administrare si Iesire. Ele sunt usor de accesat si ofera o structura de navigare intuitiva.

Meniul Informatii cuprinde datele contului, lista cardurilor si pretul curent al carburantului la statiile de alimentare motorina Smart Diesel. Acolo puteti vizualiza in timp real preturile competitive la carburant oferite de reteaua de alimentare Smart Diesel.

Rapoarte este un meniu pus la dispozitia administratorilor de flota. Astfel puteti genera materiale informative pentru evidentele transportatorului: consum de combustibil pe cardul motorina asociat unui vehicul pe intreaga flota, pe o anumita ruta de transport, pe o anumita perioada, etc.

In meniul de administrare puteti alimenta cardurile cu limitele disponibile, puteti seta noile limite de alimentare, puteti asocia cardurile cu diferite vehicule sau puteti bloca in timp real cardurile motorina care au fost pierdute sau furate.

Aplicatia poate fi accesata si de pe terminale mobile, ceea ce inseamna mai mult decat un avantaj. Va puteti gestiona cardurile carburant oricand si oriunde, puteti avea acces usor la informatiile despre costuri si preturi carburant si va puteti bloca/modifica cardul mult mai simplu, toate acestea doar folosind telefonul mobil.

Sunati acum Smart Diesel SRL la nr. 0374.204.625 / 0374.204.632 si solicitati accesul la sistemul de management carduri de la Smart Diesel. Beneficiati de preturi competitive la carburant, management consum flota si un control riguros al costurilor.