Fie că este vorba de raportare, planificare a rutei, evoluții ale prețurilor pieței sau integrare a datelor - cu serviciile online DKV ai afacerea de transport sub control non-stop!

Care sunt serviciile online DKV?

Managementul flotei - DKV LIVE

Cu noul nostru portal digital, poți gestiona online întreaga flotă și optimiza continuu volumul de lucru logistic pentru dispeceri, șoferi și clienți.

DKV Tachomanager

DKV Tachomanager este o aplicație online cu preț redus, ușor de utilizat și este utilă pentru arhivarea și analiza sigură a datelor tahografului și a cardurilor șoferului.

DKV eReporting

DKV eReporting simplifică administrarea flotei: instrumentul complet de analiză îți oferă un control optim al tuturor tranzacțiilor DKV ale flotei. Ai acces la informații personalizate, și actualizate la simpla apăsare a unui buton.

DKV Maps

DKV MAPS este un serviciu online complet ce te ajută să localizezi cu ușurință cea mai apropiată stație DKV. Planificatorul său integrat de rute pentru camioane* conține, de asemenea, un calculator excelent pentru toată Europa.

*Planificatorul de rute este o extensie a DKV MAPS și este disponibil gratuit pentru toți clienții DKV după autentificare.

DKV Mobility APP

Folosind aplicația DKV Mobility, ai acces la toate serviciile DKV - practic de oriunde:
Funcțiile puternice de filtrare îți permit să găsești punctele de acceptanță ale cardului Smart DKV conform rutei.
De asemenea, poți vizualiza informații detaliate despre fiecare stație și poți compara prețurile la combustibil, ce sunt actualizate zilnic.