card-gif

COMANDA CARDUL TAU DE MOTORINA

Nume si Prenume

E-mail

Firma

Telefon

Consum lunar carburant (Aprox Litri)

UN REPREZENTANT SMART DIESEL VA VA SUNA DUPA TRIMITEREA DATELOR.

iconUn serviciu rapid de recuperare TVA si accize

Serviciul de recuperare TVA si accize, oferit de Smart Diesel, vine in completarea nevoilor transportatorilor pentru un serviciu complet. Acest serviciu se adreseaza tuturor transportatorilor din Romania care opereaza la nivel european. Folosind acest serviciu veti avea parte de recuperarea unor sume importante, astfel incat afacerea dumneavoastra va deveni mult mai profitabila. Smart Diesel va ofera atat servicii de recuperare a TVA-ului pentru motorina, cat si de pe taxele de drum.

Serviciul de recuperare TVA motorina este disponibil in trei variante:

– Recuperare TVA motorina Standard la momentul rambursarii efective a TVA-ului de catre autoritatile fiscale.
Plata catre firma dvs. se va face in momentul in care tarile unde TVA-ul a fost solicitat, efectueaza rambursarea TVA. Termenele medii de rambursare sunt intre 4 si 9 luni de la data depunerii aplicatiei. Doriti banii imediat? Apelati la serviciul TVA Express de la Smart Diesel!
– Recuperare TVA motorina Anticipat prin finantarea TVA-ului dupa depunerea aplicatiei de TVA: trimestrial sau anual; astfel banii se pot recupera trimestrial sau anual:
Smart Diesel va ofera rambursare anticipata a TVA-ului. Primiti banii dupa depunerea aplicatiei de TVA: trimestrial sau anual.
– Recuperare TVA motorina Express  la factura urmatoare, prin finantarea TVA-ului aferent facturii precedente si doar pentru facturile Smart Diesel.
Smart Diesel va ofera rambursare anticipata a TVA-ului. Primiti banii la urmatoarea factura Smart Diesel emisa.

Recuperare TVA motorina

Citeste mai mult

recuperare TVA si accizeCea mai mare parte a firmelor de transport, aflate la inceput de activitate sau avand un numar mic de masini, intampina probleme la intocmirea documentatiei necesare pentru recuperarea TVA-ului si a accizei. Acest fapt duce la plati cu cel putin 20% mai mari in comparatie cu cei care reusesc sa recupereze TVA-ul pentru carburant, respectiv taxe de autostrada, poduri si tuneluri.
De aceea, Smart Diesel  va ofera consultanta si suport, astfel incat demersurile complicate si complexe sa devina cat mai simple. De exemplu, pentru 1000 lt alimentati in Belgia, puteti recupera TVA-ul si acciza de 300 EUR.

Recuperare accize motorina

Smart Diesel va ofera recuperarea accizei la motorina. In urmatoarele tari este posibila recuperarea partiala a accizei pentru motorina: Belgia, Slovenia, Franta, Ungaria si Spania. Recuperarea accizei motorina nu este posibila decat in baza facturii fiscale. Bonurile de motorina nu sunt acceptate!
Valoarea accizei rambursate difera atat in functie de tara, cat si de perioada.

Cine poate recupera TVA motorina?

Orice firma de transport din Romania, care opereaza la nivel european poate cere rambursarea TVA motorina platita pentru cheltuelile angajate cu carburantul, respectiv taxe de drum, poduri si tuneluri. Aceste cheltueli sunt considerate ca fiind un consum pe teritoriul tarii respective si necesita demersuri administrative pentru rambursare, nefiind supuse taxarii inverse ( facturare fara TVA). Noi facem munca pentru dumneavoastra. Cu noi, recuperarea TVA motorina devine mai simpla!
Smart Diesel va simplifica demersurile, oferindu-va suport de la primul contact pana in momentul incasarii banilor. Toate problemele administrative si depunerea aplicatiilor pentru rambursarea TVA sunt tratate de catre departamentul Recuperare accize motorina Smart Diesel.

Cum se procedeaza cu recuperarea TVA motorina extern?

Pentru a avea siguranta rambursarii TVA pentru carburanti, este necesara obtinerea unei facturi fiscale care sa contina datele de identificare ale societatii dvs. Exista tari care accepta si recuperarea TVA-ului pe baza prezentarii chitantelor fiscale in original, insa doar daca valorile de pe bon sunt sub o anumita valoare, dar folosind cardul Smart Diesel toate aceste restrictii dispar. De asemenea, exista tari care refuza rambursarea TVA-ului pentru motorina in cazul prezentarii doar a bonurilor fiscale.
Smart Diesel va emite o factura fiscala pentru toate alimentarile facute prin cardul de alimentare motorina emis de Smart Diesel. Daca optati si pentru recuperarea TVA motorina extern, atunci facturile originale sunt pastrate pentru recuperare, iar dvs. primiti al doilea exemplar al facturii.

Sunati acum Smart Diesel SRL la nr. 0374.204.625 / 0374.204.632 si solicitati Serviciul de recuperare TVA si accize de la Smart Diesel. Recuperati banii dvs. si cresteti competitivitatea afacerii cu Smart Diesel SRL. Maximizati profitul companiei dumneavoastra de transport, folosind solutiile integrate de carburanti diesel si taxe de drum oferite de Smart Diesel!