card-gif

COMANDA CARDUL TAU DE MOTORINA

Nume si Prenume

E-mail

Firma

Telefon

Consum lunar carburant (Aprox Litri)

UN REPREZENTANT SMART DIESEL VA VA SUNA DUPA TRIMITEREA DATELOR.

iconPlata taxelor de drum, fara griji

Smart Diesel va ofera serviciul de taxe de drum in Europa. Folosind Smart Toll Card, un serviciu creat pentru confortul si beneficiile transportatorilor, puteti beneficia de reduceri pentru plati facute in avans sau diferite tipuri de discounturi. De asemenea, Smart Diesel va pune la dispozitie si posibilitatea platii taxelor de drum cu ajutorul unitatii de bord (OBU) in functie de sistemul de plata din fiecare tara.

Taxele de drum in principalele tari din Europa

Verificati mai jos informatii legate de taxele de drum din Europa. Pentru detalii, va rugam sa contatati Smart Diesel SRL la nr. 0374.204.625 / 0374.204.632

Germany Germania -
Se plateste taxa pentru: >12 tone dar de la 1 octombrie si la camioanele incepand cu 7.5 tone
Cum se stabileste? In functie de clasa Euro, numarul de axe, lungimea tronsoanelor de drum
Cum se colecteaza? OBU / manual / online
Cat costa? Vizitati https://www.toll-collect.de/de/toll_collect/rund_um_die_maut/maut_tarife/maut_tarife_2015.html
TVA? NU
Austria Austria +
Se plateste taxa pentru: >3.5 tone, vehiculele de pana la 3.5 tone necesita vigneta
Cum se stabileste? In functie de clasa Euro, numarul de axe, lungimea tronsoanelor de drum
Cum se colecteaza? (OBU) GO-BOX
Cat costa? Vizitati http://www.asfinag.at/maut/maut-fuer-lkw-und-bus
Taxe speciale: A 9 Bossrucktunnel, Gleinalmtunnel / A10 Tauernautobahn, Katschbergtunnel / A11 Karawankentunnel / A3 Brennerautobahn / S16 Arlberg-Schnellstraße
TVA? DA
Italy Italia +
Se plateste taxa pentru: toate autovehiculele si 6600 km autostrazi
Cum se stabileste? In functie de marime vehicul, numarul de axe, lungimea tronsoanelor de drum
Cum se colecteaza? Viacard ( nepersonalizata) / Telepass ( personalizat pe vehicul)
Cat costa? Vizitati http://www.autostrade.it/autostrade/percorso.do
TVA? DA
France Franta +
Se plateste taxa pentru: >3.5 tone
Cum se stabileste? In functie de marimea maxima a ansamblului de vehicule, masa totala autorizata a capului tractor, numarul de axe
Cum se colecteaza? TIS PL, sistem automatizat care colecteaz ataxa automat dar si numerar, card
Cat costa? Vizitati http://www.autoroutes.fr
TVA? DA
Spain Spania +
Se plateste taxa pentru: >3.5 tone
Cum se stabileste? In functie de marimea maxima a ansamblului de vehicule, masa totala autorizata a capului tractor, numarul de axe
Cum se colecteaza? TIS-PL / prin operatori, putand exista reduceri chiar si de peste 30%.
Cat costa? Contactati SD pentru verificare reduceri
TVA? DA
Belgium Belgia +
Se plateste taxa pentru: >3.5 tone
Cum se stabileste? In functie de segmente de drum pe regiuni (Flandra/ Bruxelles, Valonia), in functie de numarul de axe si clasa de emisii
Cum se colecteaza? Eurovignette / din 1 aprilie 2016 sistem electronic prin OBU
Cat costa? Mai multe detalii https://www.satellic.be/en-UK
TVA? DA
Czech-Republic Cehia +
Se plateste taxa pentru: 3,5-7,5 tone / 7,5 -12 tone / peste 12 tone
Cum se stabileste? In functie de clasa de emisii si numarul de axe
Cum se colecteaza? OBU / Pre-pay sau Post-pay
Cat costa? 14 centi/km depinzand de clasa Euro si numarul de axe
TVA? NU
Slovenia Slovenia +
Se plateste taxa pentru: > 3,5 tone ( sub 3,5 tone exista Vignete)
Cum se stabileste? In functie de clasa de emisii si numarul de axe
Cum se colecteaza? Dispozitive electronice cu credit pre-pay prin compania operatoare Dars
Cat costa?
TVA? DA
Poland Polonia +
Se plateste taxa pentru: > 3,5 tone
Cum se stabileste? In functie de clasa de emisii si numarul de axe
Cum se colecteaza? viaBOX / VIATOLL prepay sau post-pay
Cat costa? Consultati pentru detalii http://www.viatoll.pl
TVA? NU
Poland Ungaria +
Se plateste taxa pentru: > 3,5 tone
Cum se stabileste? In functie de clasa Euro, categoria de drum si numarul de axe
Cum se colecteaza? (OBU) / manual / online
Cat costa? Consultati pentru detalii http://obu1.ro/
TVA? Da

Pentru alte tari din Europa, va rugam sa contactati compania Smart Diesel. Impreuna va putem oferi un plan integrat de plata a taxelor de drum pentru toate tarile tranzitate.

Taxa HU-GO, premiera in Romania, la Smart Diesel

Ce este HU-GO?

hu-goHU-GO reprezinta sistemul electronic de taxare rutiera din Ungaria. Acest sistem este destinat transportatorilor a caror vehicule depasesc greutatea maxima admisa de 3.5 tone.

De la inceputul anului 2016, Smart Diesel va ofera servicii prin care sa puteti achita taxa HU-GO intr-un mod mult mai simplu si avantajos. De asemenea, Smart Diesel elimina posibilele neplaceri si amenzi datorita mutarii punctelor de taxare pe teritoriul Ungariei, la 20 km de vama Nadlac II, ramanand un sistem de autostrada taxabila neacoperita.

 

Cum se stabileste?

Valoarea taxei HU-GO depinde de categoria de drum (drum principal, express sau autostrada), de numarul de axe si de gradul de poluare al vehiculului.

Cum se poate achita?

  •  Card SD

Smart Diesel va pune la dispozitie acest serviciu prin care puteti achita taxa HU-GO intr-un mod mult mai usor si eficient. Smart Diesel Card  poate fi accesat si online prin intermediul aplicatiei Smart Diesel Web Management Carduri Carburant. Astfel, va puteti verifica oricand tranzactiile si platile efectuate.

  • OBU (On-Board-Unit)

Smart Diesel va ofera pe langa plata cu card si posibilitatea achitarii taxei HU-GO cu OBU.  Acesta este un sistem care functioneaza pe baza tehnologiilor GPS si GSM. Aparatul monitorizeaza traseele si stabileste automat taxa de platit.

 

Posibilitate-de-recuperare-TVA-din-taxe-de-drumPrin Serviciul Taxe de Drum Smart Diesel impreuna cu Smart Toll Card, Smart Diesel va pune la dispozitie un sistem centralizat de facturare a taxelor de drum platite, facand astfel disponibila posibilitatea de recuperare a TVA-ului in maxim data de 15 a lunii urmatoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa va adresati reprezentantilor de vanzari Smart Diesel din zona dumneavoastra sau puteti sa ne contactati prin intermediul website-ului sau la numerele de telefon 0374.204.625 / 0734.204.632

Reduceri de cheltuieli pentru taxe de drum, Smart Diesel

Reduceri-de-cheltuieli-pentru-taxe-de-drum,-Smart-DieselSmart Diesel va ofera de asemenea creditare pentru taxele de drum. Astfel, puteti plati aceste facturi la termen.
Smart Toll Card poate fi accesat online prin intermediul platformei Smart Diesel Web Management Carduri Carburant, unde puteti monitoriza in timp real costurile asociate cu taxele de drum. Managerii de flote de transport intern si international pot astfel controla costurile asociate cu transporturile efectuate atat pe rute stabilite, cat si pe perioade de timp determinate.

Reprezentantii de vanzari Smart Diesel va stau la dispozitie pentru detalii amanuntite si in acelasi timp va pot pune la dispozitie costurile si beneficiile obtinute pe baza rutelor pe care flotele de camioane le deservesc.

De ce Smart Toll Card?

Citeste mai mult

Utilizand Smart Toll Card aveti parte de beneficiile sistemului Smart Diesel. Astfel, toate tranzactiile si platile efectuate se vor regasi in facturi, eliminati bonurile, aveti suport online 24/7 si acces la rapoarte periodice cu privire la tranzactiile si platile efectuate. Prin Smart Toll Card aveti mai mult control asupra cheltuielilor efectuate, primind o facturare centralizata pentru toate taxele de drum platite in perioada de facturare.

Smart Toll Card elimina in primul rand necesitatea soferilor de a avea sume importante de cash pentru a plati taxele de drum pe traseu. Al doilea avantaj este reprezentat de reducerea considerabila a timpilor de transit, atat de importanti pentru clientii nostri, in special pentru cei care transporta marfuri perisabile. Folosind dispozitivele electronice livrate de Smart Diesel, nu mai este necesar sa opriti la intrarea pe o anumita sectiune de drum pentru a plati taxele necesare, astfel acesti timpi morti se transforma in kilometri parcursi si un profit mult mai mare pentru dumneavostra.

Sunati acum Smart Diesel SRL la nr. 0374.204.625 / 0374.204.632 si comandati Smart Toll Card impreuna cu Serviciul Taxe de Drum Smart Diesel. Reduceti costurile si timpii de transport folosind Smart Toll Card, oferit de Smart Diesel SRL. Maximizati profitul companiei dumneavoastra de transport, folosind solutiile integrate de carburanti diesel si taxe de drum oferite de Smart Diesel!